Riisikakut ja rajoittamattomat tavat täyttää niitä.
Otin haasteen vastaan ja kehittelin kolme vegaanista riisikakkuvälipalaa.
Pellavansiemen-rosmariini riisikakku rucola-cashew-levitteellä
200g cashewpähkinöitä
1/2 dl oluthiivahiutaleita
2 valkosipulin kynttä
1 pkt rucolaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
Mustapippuria, chiliä
Murskaa blenderillä pähkinät, oluthiivahiutaleet ja valkosipuli.
Siirrä kulhoon.
Sekoita seuraavaksi rucola, oliiviöljy ja sitruunamehu.
Yhdistä kulhossa ja lisää mausteet.
Hampunsiemen-mustapippuri riisikakku sinappisella kylmäsavutofulla
300g kylmäsavutofua
1 rkl soijakastiketta
1 rkl oluthiivahiutaleita
2 rkl dijon sinappia
2 rkl vegaanista majoneesia
Chiliä, valkosipulia, mustapippuria ja mustaa suolaa
Murustele tofu ja lisää muut ainekset.
Sekoita kunnolla.
Kun mustaa suolaa laittaa reilusti, tämä korvaa munavoin täydellisesti.
Chiasiemen-merisuola riisikakku pinaattimajoneesilla
1 pkt pinaattia
1 puntti ruohosipulia
2 raastettua porkkanaa
1 pkt vegaanista tuorejuustoa
2 dl vegaanista majoneesia
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sitruunamehua
Mustapippuria
Sekoita blenderillä pinaatti, ruohosipuli ja porkkanat tasaiseksi ja
yhdistä loppujen aineksien kanssa samaan kulhoon.