jossa herkkusienet ja
pinaatti sulautuvat yhteen
pehmeän kukkakaalipyreen kanssa.
500g kukkakaalta
3,5 dl kasvislientä
1 dl kaurakermaa
3 valkosipulin kynttä
1/2 dl oluthiivahiutaleita
Rosmariinia, chiliä, suolaa, mustapippuria
500g pennepastaa
300g herkkusieniä
150g tuoretta pinaattia
200g kirsikkatomaatteja
Keitä pilkottua kukkakaalta
suolalla maustetussa
vedessä n. 10 minuutin ajan.
Mittaa kulhoon kasvisliemi,
mausteet, kaurakerma,
oluthiivahiutaleet ja murskatut valkosipulin kynnet.
Lisää kypsennetty kukkakaali ja
soseuta pyreeksi.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista pilkottuja herkkusieniä, pinaattia ja
halkaistuja kirsikkatomaatteja
noin kymmenen minuutin ajan.
Sekoita kaikki vuokaan ja
paista 200 asteisessa uunissa
20 minuutin ajan.
Raasta päälle vegaanista parmesania.