Pääsin mukaan Kotilieden blogiverkostoon ja
päätin juhlistaa tapahtunutta tekemällä suussasulavan makeita herkkuja,
joita ei vaan voi vastustaa.
Suklaa ja maapähkinä, mikä täydellinen yhdistelmä.
Suklaamuffinit
2,5 dl jauhoja
1,5 dl ruokosokeria
½ dl cacao jauhetta
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
2,5 dl kasvimaitoa
½ dl öljyä
1 tl sitruunamehua
Yhdistä kuivat aineet.
Lisää kasvimaito, sitruunamehu ja öljy.
Sekoita taikina huolellisesti, jaa muffinivuokiin ja
paista 175
asteessa n. 20 minuuttia.
Maapähkinäkuorrute
1,5 dl tomusokeria
1 dl maapähkinävoita
2 rkl pehmeää kasvirasvaa
1 purkki påMackania
Sekoita kuorrutteen ainesosat yhteen vispilällä ja pursota
jäähtyneiden muffinien päälle.
Säilytä kylmässä tarjoiluun asti, jotta kuorrute ei lässähdä.