Enchiladakastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl jauhoja
1 pss enchilada-maustesekoitusta
1 tölkki tomaattimurskaa
1 dl kasvislientä
Juustokastike
100g vegaanista juustoa
1 dl oluthiivahiutaleita
2 dl kaurafraichea
Täyte
2 dl keitettyä soijarouhetta
1 punasipuli, valkosipulia
1 paprika
1/2 kesäkurpitsa
1 prk mustapapuja
reilu desi maissia
Ruususuolaa, mustapippuria
1 pkt tortilloja
1 pkt tortilloja
Laita pieneen kattilaan öljyä ja sekoita joukkoon 2 rkl jauhoja.
Lisää enchilada-maustesekoitus, tomaattimurska ja kasvisliemi.
Hauduta kymmenisen minuuttia, kunnes kastike on suurustunut.
Kiehauta toisessa kattilassa raastettu vegaaninen
juusto ja kaurafraiche.
Sekoita oluthiivahiutaleet kastikkeeseen vasta kun
juusto on sulanut.
Hauduta sipuleita isolla pannulla viitisen minuuttia.
Lisää kuutioitu paprika ja kesäkurpitsa.
Jatka hauduttamista vielä toiset viisi minuuttia.
Jatka hauduttamista vielä toiset viisi minuuttia.
Lisää mustapavut, soijarouhe ja maissit, mausta.
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Levitä iso
kauhallinen enchiladakastiketta vuoan pohjalle.
Sivele tortillat kastikkeella
ja lisää kauhallinen täytettä.
Kääri tortillat tiukalle rullalle ja lado ne vuokaan
vierekkäin.
Kaada loppu enchilladakastike tortilloiden päälle,
lisää lopuksi juustokastike,
ja anna valmistua uunissa 15-20 minuuttia.
Kaada loppu enchilladakastike tortilloiden päälle,
lisää lopuksi juustokastike,
ja anna valmistua uunissa 15-20 minuuttia.
Koristele annokset chilillä ja avokadolla.
Jos haluat tehdä maustesekoituksen itse, sekoita
keskenään n. teelusikallinen jokaista:
Chili, sipulijauhe,
suola, valkosipulijauhe, mustapippuri, juustokumina,
oregano (½ tl), korianteri
(½ tl)