Pehmeä kakkupohja,
täytteenä raikas appelsiinimarmeladi ja
pinnalla suklaakuorrute.
Klassiset jaffakeksit ovat täällä ja
täysin vegaanisina!
Keksit
1,5 dl aquafabaa
1 dl sokeria
1/2 tl kurkumaa
antamaan oranssia väriä kekseihin!
Vaahdota ylläolevat ainesosat ja lisää
2 dl jauhoja
Sekoita.
Jaa keksitaikina muffinivuokiin (12 kpl),
noin 2 rkl per vuoka.
Paista 180°c 10 minuuttia.
Appelsiinitäyte
1,5 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
1 rkl siirappia
1 tl agar agaria
Vinkki:
Jouluiseen makuun pääset vaihtamalla appelsiinimehun glögiin!
Vinkki:
Jouluiseen makuun pääset vaihtamalla appelsiinimehun glögiin!
Mittaa ainesosat kattilaan ja
laske lämpöä, kun seos alkaa kiehua.
Sekoita vispilällä 2-3 minuutin ajan.
Kaada appelsiiniseos reunalliseen astiaan,
jotta täytteestä tulee noin puolen sentin korkuinen.
Laita jääkaappiin hyytymään 10 minuutiksi.
Leikkaa appelsiinitäytteestä hieman keksejä pienempiä ympyröitä ja
laita ne keksien päälle.
Sulata vesihauteessa
100 grammaa suklaata.
Lusikoi suklaa keksien päälle.
Anna odotella jääkaapissa,
kunnes suklaakuori on kovettunut.