Perinteet kunniaan ja vanhaa kunnon tiikerikakkua pöytään, vegaanisena!
200 g leivontamargariinia
2 dl sokeria
½ dl aquafabaa
Vispaa kuohkeaksi (koneella tai käsin) ja lisää loput ainesosat:
1,5 dl kasvipohjaista jogurttia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljajauhetta
Sekoita kevyesti.
Ota kolmasosa taikinasta sivuun ja lisää siihen puoli desiä cacao kaakaojauhetta.
Voitele ja jauhota kuivakakkuvuoka.
Kaada puolet vaaleasta taikinasta vuokaan,
lisää kaakaolla maustettu taikinaraita ja loput vaaleasta päälle.
Paina lusikalla taikinaa keskeltä pohjaan muodostaaksesi kauniin kaakaoraidan.
Paista kakkua 175 asteisessa uunissa
n. 45-50 minuuttia.
n. 45-50 minuuttia.
Kokeile kypsyyttä hammastikulla.
Anna jäähtyä ja kumoa tarjoilulautaselle.
Mielenkiintoinen resepti, ei olekkaan tullut ennen vastaan tiikerikakkua vegaanisena :)
VastaaPoista