16.4.2018

Punajuuri-hamppupihvit valkosipulikastikkella

HAMPPUPIHVIT

2 dl kuorittuja hampunsiemeniä
½ dl hamppurouhetta
2 kuorittua punajuurta

Sekoita sauvasekoittimella rouheaksi massaksi ja lisää:

3 rkl kuorellisia hampunsiemeniä
1,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl hamppuöljyä


Muotoile punajuuri-hamppupihvit öljytyin käsin leivinpaperille.


Paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.

VALKOSIPULINEN HAMPUNSIEMENKASTIKE

2 dl hampunsiemeniä
1,5 dl vettä
2 valkosipulin kynttä
1 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
1 tl basilikaa tai oreganoa tai persiljaa
½ rkl vaahterasiirappia/agavesiirappia
Suolaa, mustapippuria

Liota hampunsiemeniä vedessä 2-3 tuntia. Huuhtele.

Lisää valkosipulin, omenaviinietikan ja 
sitruunamehun kanssa blenderiin ja sekoita. 
Lisää tarvittaessa vettä. 
Mausta.


Säilytä ilmatiiviissä purkissa jääkaapissa.




Tämä postaus on tehty yhteistyössä Hamppufarmin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti