19.4.2018

Nopeat suklaabrowniet

TV:stä tulee koko illan hyvää ohjelmaa,
mutta kaapeista ei löydy mitään tarpeeksi herkullista?

Viisi minuuttia valmistelua,
20 minuuttia uunissa ja vegaaniset suklaabrowniet ovat valmiina! 

Tällä reseptillä tulee pienen (15 x 20) vuoan verran, 
joten tuplaa resepti isompaan makeannälkään. 

Mittaa kulhoon:

50-100 grammaa vegaanista suklaata, paloina
5 rkl cocoajauhetta
ripaus suolaa 

Kaada päälle 1,5 dl kiehuvaa vettä ja sekoita vispilällä, kunnes suklaa on sulanut.

Lisää:
½ dl sulaa kookosöljyä
1-1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljaa
2,5 dl jauhoja
½ tl leivinjauhetta
Suklaapaloja (itse käytin Dammenbergin vegaanisia, 
sokerittomia suklaanappeja tuomaan lisää suussasulavaa suklaisuutta, 
mutta tasapainottamaan överimakeutta)
Pähkinöitä (jos haluat)


Sekoita ainekset yhteen ja lusikoi leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
Paista 175 asteessa 20 minuutin ajan.

Anna jäähtyä! 

Nämä maistuvat täysin jäähtyneinä,
mutta myös hieman lämpöisinä esimerkiksi jäätelön kaverina!

Oli pieni työ saada suklaa riittämään kakkuun saakka. 
Kumppani on salaa tyhjentänyt jo yhden levyn ja muistanut mainita ainakin kuudesti, 
että tämä Dammenbergin Tummasuklaa on parasta suklaata, mitä on maistanut. 
Ihmekös siis, että myös browniespalat maistuivat!





Dammenbergin valikoimasta löytyy vegaaneille paljon eri vaihtoehtoja. 


Suklaanapit sulivat taikinaan juuri täydellisesti!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Suklaatehdas Dammenbergin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti