13.4.2018

Banaanimuffinit

BANAANIMUFFINIT

Aamupalaksi muffineja? KYLLÄ!

Kun sekaan laittaa kuituja, proteiinia ja omegaa sisältäviä hampunsiemeniä, 
jaksaa kevyesti lounaaseen saakka.

Hamppusnacksit ovat tuttu näky meidän taloudessa, 
joten lähdin suurella mielenkiinnolla tekemään yhteistyötä 
Murtolan Hamppufarmin kanssa ja tutustumaan heidän muuhun valikoimaan.
On kokonaista, kuorittua, paahdettua, suolattua, rouhittua, 
marjoin maustettua, öljyä, kahvia ja suklaata.

Muutama pussi katosi vähin äänin kumppanin työpaikalle ja 
sai välittömästi kehuja soijajogurtin ja lounaan sekaan laitettuina.

Ja kun itsellä alkaa pitkä työpäivä olla voiton puolella, 
saan lisäpuhtia kourallisesta suolattuja ja paahdettuja hampunsiemeniä.

Tsekkaa blogin Instagram-sivu ja osallistu kilpailuun! 
Palkintona huikea Hamppufarmin tuotepakkaus!
*Klikkaa tästä*


2 rkl pellavarouhetta/-siemeniä tai chiansiemeniä

1 dl kiehuvaa vettä

Mittaa pellavarouhe/chia ja vesi kulhoon, anna liota.
Itse käytin pellavansiemeniä ja blendasin ne lopuksi banaanin kanssa.

Lisää:

2 dl vapaavalintaisia jauhoja
½ dl sinistä / punaista hamppurouhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl kookossokeria
1 tl vaniljaa
Ripaus suolaa

2 kypsää, muussattua banaania
1 dl öljyä / sulaa kasvirasvaa

Sekoita.



Ripottelin päälle vielä suolattuja ja paahdettuja hampunsiemeniä.
Tilalle sopii esimerkiksi rouhitut pähkinät!


Jaa taikina muffinivuokiin ja 
paista 175 asteisessa uunissa n. 25 minuuttia. 



Tämä postaus on tehty yhteistyössä Hamppufarmin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti