kotiliesi

27.9.2017

Vegaaniset maapähkinä-suklaamuffinit

Pääsin mukaan Kotilieden blogiverkostoon ja 
päätin juhlistaa tapahtunutta tekemällä suussasulavan makeita herkkuja, 
joita ei vaan voi vastustaa.

Suklaa ja maapähkinä, mikä täydellinen yhdistelmä.

Suklaamuffinit

2,5 dl jauhoja
1,5 dl ruokosokeria
½ dl cacao jauhetta
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa

2,5 dl kasvimaitoa
½ dl öljyä
1 tl sitruunamehua

Yhdistä kuivat aineet.
Lisää kasvimaito, sitruunamehu ja öljy.
Sekoita taikina huolellisesti, jaa muffinivuokiin ja 
paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.

Maapähkinäkuorrute

1,5 dl tomusokeria
1 dl maapähkinävoita
2 rkl pehmeää kasvirasvaa
1 purkki påMackania

Sekoita kuorrutteen ainesosat yhteen vispilällä ja pursota jäähtyneiden muffinien päälle.
Säilytä kylmässä tarjoiluun asti, jotta kuorrute ei lässähdä.



1 kommentti:

  1. Nää näyttää hyviltä! Maapähkinävoin ja suklaan yhdistelmä on jotain ihan mielettömän hyvää <3

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista