23.7.2018

Vegaaninen lasagne (paras)


Anamman tuote Vegofärs on helppo napata pakasteesta käyttöön. 
Valmiiksi maustettu ja runsasproteiininen kasvismureke sopii monenlaiseen ruoanlaittoon lasagnesta makaronilaatikkoon ja tacoista bolognesekastikkeeseen. 
Eilen sunnuntaina teki mieli jotain todella hyvää ja odotukset lunastettiin!
Tämä lasagne vei kielen mennessään ja piti todella himmailla, 
että koko vuoallinen ei mennyt heti samana iltana. 




Jos ruudun toisella puolella on sekasyöjä, 
jota kiinnostaisi tutustua lähemmin kasvisruokavalioon, 
suosittelen korvaamaan tällä tuotteella jauhelihan, toimii!

Paista pannulla viitisen minuuttia:

1 pussi Anamman kasvismureketta
2,5 dl tomaattimurskaa / tomaattikastiketta
Kourallinen pinaattia
Sipulia
Suolaa
Valkopippuria

Lisää loraus vettä, jos kastike tuntuu liian kuivalta.

Sekoita vispilällä kulhossa:

2,5 dl kauramaitoa
1 tl sitruunamehua
1 rkl valkosipulitahnaa tai 2 murskattua valkosipulin kynttä
1 rkl sinappia
2 rkl oluthiivahiutaleita
1 tl suolaa
Basilikaa (itse käytin tuoretta, kuivattukin käy!)

Suikaloi ohueksi, pituussuunnassa:

1 kesäkurpitsa

½ pkt lasagnelevyjä

1 dl vegaanista juustoraastetta


Voitele uunivuoka!


Lado vuokaan vuorotellen kasvismureketta, vuustokastiketta, kesäkurpitsaa ja lasagnelevyjä.
Kolme kerrosta kutakin alkoi olla maksimi. 




Muista jättää reunoille vähän tilaa, 
sillä lasagnelevyt turpoavat uunissa.

Ripottele päälle vegaanista juustoraastetta ja laita folio kanneksi, jotta pinta ei pala.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. 
Jätä jälkilämmölle ilman foliota, jotta pinta saa vielä hieman väriä.




Niin hyvää, lupaan!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Anamman kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti