20.7.2018

Kasvispyörykät spagettipesässä

Muffinivuoassa uunissa paistetut spaghettipesät kasvispyöryköillä ja 
marinarakastikkeella tuovat uuden twistin tuttuun ruokaan.
Tämä hauska annos maistuu varmasti myös perheen pienimmille!

Kokeilin ensimmäistä kertaa Anamman vegaanisia soijapyöryköitä (pakaste) ja 
ne veivät kielen mennessään. 
Uunissa hieman rapeutta pintaansa saanut spaghetti, tomaattinen kastike ja 
sussasulavat pyörykät sopivat yhteen kuin kesä ja jäätelö.

Tätä tehdään meillä jatkossakin!


Marinara-kastike

1 prk (400g) tomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl valkosipulimurskaa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tl oreganoa
Basilikaa

Sekoita ainesosat blenderissä.

Keitä 350g spaghettia pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää 2 rkl oluthiivahiutaleita ja loraus öljyä.
Sekoita.



Voitele muffinivuoka öljyllä, pyöritä jokaiseen koloon spaghettia, 
lusikoi päälle kastiketta, lisää kasvispyörykkä (sulata pakaste huoneenlämmössä) ja 
lisää vielä lusikallinen kastiketta.

Paista 190 asteisessa uunissa n. 15-18 minuuttia.






Tämä postaus on tehty yhteystyössä Anamman kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti