10.2.2016

Kolme kertaa levite


Riisikakut ja rajoittamattomat tavat täyttää niitä.
Otin haasteen vastaan ja kehittelin kolme vegaanista riisikakkuvälipalaa. 



Pellavansiemen-rosmariini riisikakku rucola-cashew-levitteellä

200g cashewpähkinöitä
1/2 dl oluthiivahiutaleita
2 valkosipulin kynttä
1 pkt rucolaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
Mustapippuria, chiliä

Murskaa blenderillä pähkinät, oluthiivahiutaleet ja valkosipuli. 
Siirrä kulhoon. 
Sekoita seuraavaksi rucola, oliiviöljy ja sitruunamehu. 
Yhdistä kulhossa ja lisää mausteet.







Hampunsiemen-mustapippuri riisikakku sinappisella kylmäsavutofulla


300g kylmäsavutofua
1 rkl soijakastiketta
1 rkl oluthiivahiutaleita
2 rkl dijon sinappia
2 rkl vegaanista majoneesia
Chiliä, valkosipulia, mustapippuria ja mustaa suolaa



Murustele tofu ja lisää muut ainekset. 

Sekoita kunnolla. 

Kun mustaa suolaa laittaa reilusti, tämä korvaa munavoin täydellisesti.

Chiasiemen-merisuola riisikakku pinaattimajoneesilla

1 pkt pinaattia
1 puntti ruohosipulia
2 raastettua porkkanaa
1 pkt vegaanista tuorejuustoa
2 dl vegaanista majoneesia
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sitruunamehua
Mustapippuria



Sekoita blenderillä pinaatti, ruohosipuli ja porkkanat tasaiseksi ja 

yhdistä loppujen aineksien kanssa samaan kulhoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti