Fine Foodsin tuotevalikoimasta löytyy suuri määrä vegaaneille soveltuvia tuotteita,
joilla saa rakennettua Aasian makumaailman omassa keittiössä.
Kestosuosikki tofu sai rapean pankokuorrutteen ja
Udon-nuudelit saivat makua Kalbi-kastikkeella.
1 pkt tofua
Purista tofusta ylimääräinen neste ja leikkaa kuutioiksi.
1,5 dl jauhoja
1,5 dl vettä
Suolaa, mustapippuria, savuaromia (jos on)
Sekoita yhteen kulhoon jauho, vesi ja mausteet ja
toiseen kulhoon 2 dl pankojauhoja.
Pyörittele tofupaloja ensin jauho-vesiseoksessa,
jonka jälkeen pankojauhoissa.
Laita tofupalat leivinpaperilla suojatulle pellille ja
paista 175 asteessa 15 minuuttia.
Käännä palat ympäri ja paista vielä toiset 15 minuuttia tai
kunnes tofut ovat kullanruskeita.
Tofupalat voi paistaa myös pannulla.
Kastike
1,5 dl majoneesia
2 rkl kauramaitoa
1 rkl Srirachaa
1 tl sitruunamehua
1 tl sinappijauhetta
Valkosipulia
Tilliä
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa, anna maustua jääkaapissa.
Keitä Udon nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Nuudelikastike
2 rkl öljyä
1 rkl Srirachaa
Kalbi marinadi on korealainen soijakastikepohjainen maustekastike, joka sisältää mm. maissisiirappia, valkosipulia, inkivääriä ja seesaminsiemeniä.
Jos haluat nuudelin sekaan vihanneksia, aloita pannulla paistaminen niistä.
Itse paistoin kourallisen lehtikaalta,
jonka jälkeen lisäsin keitetyt Udon nuudelit ja nuudelikastikkeen pannulle.
Kääntele nuudeleita viitisen minuuttia.
Asettele tarjolle, ripottele päälle seesaminsiemeniä ja kastiketta.
Tämä postaus on tehty yhteistyössä Fine Foodsin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti