12.5.2017

Vegaaninen pannacotta

Pala Italiaa, jonka voi tehdä edellisenä päivänä valmiiksi.
Tällä reseptillä tulee 4 annosta.

Pannacotta

1 dl vadelmia/mansikoita
4 dl kookoskermaa
3 dl kasvimaitoa
½ dl agavesiirappia/vaahterasiirappia
½ tl vaniljaa
1 tl agar agaria

Mittaa kattilaan marjat, kookoskerma, kasvimaito, siirappi ja vanilja. Sekoita.
Lisää agar agar, sekoita huolellisesti ja kiehauta keskilämmöllä n. 10-15 minuuttia.
Jaa laseihin ja anna jäähtyä jääkaapissa useampi tunti, mieluiten yön yli.

Marjamelba

3 dl vadelmia/mansikoita
1-2 rkl sokeria
sitruunamehua

Murskaa marjoja ja kiehauta melban ainekset pannulla, kunnes neste on haihtunut.
Anna jäähtyä ja lusikoi pannacottan päälle.




3 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy muistaa, kun seuraavan kerran tarvitsee jälkiruokavinkkejä :)

    VastaaPoista
  2. Maistuuko tää paljon kookokselta? Oon yrittänyt hakea maidotonta reseptiä, mutta kun en pidä kookoksesta sitten yhtään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran paljon kookoskermaa reseptissä, eli maistuu kyllä. Kaurakerma voisi soveltua tähän myös!

      Poista