kotiliesi

4.11.2019

Tempeh curry

Tempeh on soijapavuista 
fermentoimalla tehty ruoka, 
joka kyseisen valmistusprosessin ja 
kokonaisten papujen vuoksi sisältää 
tofua enemmän proteiinia, 
kuitua ja vitamiineja.

Käyttötapa on superhelppo: 
Pilko, paista (mausta) ja syö.


1 pkt tempehiä
1 rkl valkosipulimurskaa
1 rkl Vegevegeä
1/2 prk / 1 pkt pinaattia
1 prk (400ml) kookosmaitoa
1 rkl currya
1 tl suolaa

Riisinuudelia

Ohuita papuja


Paista tempehiä ja valkosipulimurskaa Vegevegellä maustetussa öljyssä.
Lisää pinaatti ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Kaada sekaan kookosmaito, mausta ja
kääntele sekaan n. 200g 
keitettyä riisinuudelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti