19.11.2018

Vegaaniset jaffakeksit

Pehmeä kakkupohja, 
täytteenä raikas appelsiinimarmeladi ja 
pinnalla suklaakuorrute.

Klassiset jaffakeksit ovat täällä ja
 täysin vegaanisina!


Keksit

1,5 dl aquafabaa
1 dl sokeria
1/2 tl kurkumaa 
antamaan oranssia väriä kekseihin!

Vaahdota ylläolevat ainesosat ja lisää
2 dl jauhoja

Sekoita.

Jaa keksitaikina muffinivuokiin (12 kpl), 
noin 2 rkl per vuoka.


Paista 180°c 10 minuuttia.


Appelsiinitäyte

1,5 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
1 rkl siirappia
1 tl agar agaria

Vinkki: 
Jouluiseen makuun pääset vaihtamalla appelsiinimehun glögiin!

Mittaa ainesosat kattilaan ja 
laske lämpöä, kun seos alkaa kiehua.
Sekoita vispilällä 2-3 minuutin ajan.
Kaada appelsiiniseos reunalliseen astiaan, 
jotta täytteestä tulee noin puolen sentin korkuinen.

Laita jääkaappiin hyytymään 10 minuutiksi.


Leikkaa appelsiinitäytteestä hieman keksejä pienempiä ympyröitä ja 
laita ne keksien päälle.


Sulata vesihauteessa 
100 grammaa suklaata. 


Lusikoi suklaa keksien päälle. 
Anna odotella jääkaapissa, 
kunnes suklaakuori on kovettunut.



Nam!

Seuraa Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti