18.7.2016

Tofulasagne

Sisältä herkullisen pehmeä ja pinnalta rapea. 
Lasagne, joka katoaa vuoasta hetkessä.

½ pakettia lasagnelevyjä

Tomaattikastike
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
1 maustekurkku
2 prk tofua
500ml purkki tomaattimurskaa
1 dl vettä
Suola, valkopippuri, basilika

Pilko sipulit, valkosipulit, maustekurkku ja tofu. Raasta porkkanat.
Kuullota sipulit pannulla ja lisää loput ainekset.
Anna hautua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia (samalla voit valmistaa juustokastikkeen).

Vegaaninen juustokastike
1 rkl kasvirasvaa
3 rkl maissitärkkelystä
2 dl kaurakermaa
3 dl kauramaitoa
1 dl kasvirasvajuustoa raastettuna (esim. Wilmersburger tai Violife)
½ dl oluthiivahiutaleita

Pinnalle juustoraastetta

Lisää kattilaan kasvirasva ja maissitärkkelys, sekoita.
Mittaa muut ainekset ja sekoittele n. 5 minuuttia.

Voitele vuoka ja lado järjestyksessä:
Tomaattikastike - lasagnelevyt - tomaattikastike - juustokastike - lasagnelevyt - tomaattikastike - juustokastike - lasagnelevyt - juustokastike. 

Ripottele päälle vielä runsaasti juustoraastetta ja paista 200 asteessa n. 35 minuuttia, 
kunnes pinta on kullanruskea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti