Sisältä herkullisen pehmeä ja pinnalta rapea.
Lasagne, joka katoaa vuoasta hetkessä.
½ pakettia lasagnelevyjä
Tomaattikastike
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
1 maustekurkku
2 prk tofua
500ml purkki tomaattimurskaa
1 dl vettä
Suola, valkopippuri, basilika
Pilko sipulit, valkosipulit, maustekurkku ja tofu. Raasta porkkanat.
Kuullota sipulit pannulla ja lisää loput ainekset.
Anna hautua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia (samalla voit valmistaa juustokastikkeen).
Vegaaninen juustokastike
1 rkl kasvirasvaa
3 rkl maissitärkkelystä
2 dl kaurakermaa
3 dl kauramaitoa
1 dl kasvirasvajuustoa raastettuna (esim. Wilmersburger tai Violife)
½ dl oluthiivahiutaleita
Pinnalle juustoraastetta
Lisää kattilaan kasvirasva ja maissitärkkelys, sekoita.
Mittaa muut ainekset ja sekoittele n. 5 minuuttia.
Voitele vuoka ja lado järjestyksessä:
Tomaattikastike - lasagnelevyt - tomaattikastike - juustokastike - lasagnelevyt - tomaattikastike - juustokastike - lasagnelevyt - juustokastike.
Ripottele päälle vielä runsaasti juustoraastetta ja paista 200 asteessa n. 35 minuuttia,
kunnes pinta on kullanruskea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti