Tempeh on soijapavuista
fermentoimalla tehty ruoka,
joka kyseisen valmistusprosessin ja
kokonaisten papujen vuoksi sisältää
tofua enemmän proteiinia,
kuitua ja vitamiineja.
Käyttötapa on superhelppo:
Pilko, paista (mausta) ja syö.
1 pkt tempehiä
1 rkl valkosipulimurskaa
1 rkl Vegevegeä
1/2 prk / 1 pkt pinaattia
1 prk (400ml) kookosmaitoa
1 rkl currya
1 tl suolaa
Riisinuudelia
Ohuita papuja
Paista tempehiä ja valkosipulimurskaa Vegevegellä maustetussa öljyssä.
Lisää pinaatti ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Kaada sekaan kookosmaito, mausta ja
kääntele sekaan n. 200g
keitettyä riisinuudelia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti