Pinnalla oleva paprika-chili fraiche
tuo juuri sopivasti potkua
pehmeän pinaattiseen annokseen.
Testaa vaikkapa
lihattoman lokakuun kunniaksi!
Testaa vaikkapa
lihattoman lokakuun kunniaksi!
Vuoan pohjalle
500ml tomaattimurskaa
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
15 kpl canneloneja
Täyte
1 rkl öljyä
1 pieni kuutioitu punasipuli
2 valkosipulin kynttä, murskattuna
1 dl tomasttimurskaa
150 g pakastepinaattia
TAI 1/2 prk säilykepinaattia
TAI 1 pussi tuoretta pinaattia
1 pkt Yosa kaurapala Herbs tai tofua, murusteltuna
2 rkl oluthiivahiutaleita
2 rkl Plantin paprika-chili fraichea
(myös kaurafraiche käy,
mutta lisää tällöin ripaus chiliä)
1/2 dl vuustokuutioita
Suolaa, pippuria, oreganoa
Paista cannellonitäytteen aineksia
pannulla n. 10 minuuttia.
Aloita kuullottamalla sipulit.
Kaada tomaattikastike vuoan pohjalle.
Täytä cannellonit ja
lado vuokaan tomaattikastikkeen päälle.
Ripottele pinnalle oreganoa.
Lisää päälle vielä
Loput soijafraichesta
1 dl kasvikermaa taittamaan liikaa tulisuutta
Vegaanista juustoraastetta
Paista 180 asteessa n. 30 minuuttia,
jonka jälkeen peitä foliolla ja
paista vielä viitisen minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti