6.10.2019

Vegaaniset cannellonit


"Täydellistä syksyn lohturuokaa",
ajattelin tyytyväisenä,
kun kauhoin pelkkää täytettä suuhuni.

Pinnalla oleva paprika-chili fraiche 
tuo juuri sopivasti potkua 
pehmeän pinaattiseen annokseen.

Testaa vaikkapa 
lihattoman lokakuun kunniaksi!

Vuoan pohjalle

500ml tomaattimurskaa
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

15 kpl canneloneja

Täyte

1 rkl öljyä
1 pieni kuutioitu punasipuli
2 valkosipulin kynttä, murskattuna
1 dl tomasttimurskaa
150 g pakastepinaattia 
TAI 1/2 prk säilykepinaattia
TAI 1 pussi tuoretta pinaattia
1 pkt Yosa kaurapala Herbs tai tofua, murusteltuna
2 rkl oluthiivahiutaleita
2 rkl Plantin paprika-chili fraichea 
(myös kaurafraiche käy, 
mutta lisää tällöin ripaus chiliä)
1/2 dl vuustokuutioita
Suolaa, pippuria, oreganoa





Paista cannellonitäytteen aineksia 
pannulla n. 10 minuuttia. 
Aloita kuullottamalla sipulit.



Kaada tomaattikastike vuoan pohjalle. 
Täytä cannellonit ja 
lado vuokaan tomaattikastikkeen päälle. 
Ripottele pinnalle oreganoa.

Lisää päälle vielä

Loput soijafraichesta
1 dl kasvikermaa taittamaan liikaa tulisuutta
Vegaanista juustoraastetta

Paista 180 asteessa n. 30 minuuttia, 
jonka jälkeen peitä foliolla ja 
paista vielä viitisen minuuttia.



Anna jäähtyä hetki.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti