Kun käytin vielä maitotuotteita, oli juustokakku ehdottomasti lempijälkiruokani.
Saatoin kiskoa itsekseni koko kakun kahdessa päivässä, vähintään kerran kuussa.
Onneksi juustokakun voi valmistaa myös vegaanisena ja se on jopa parempaa niin.
Pohja
Reilu puoli pakettia digestive-keksejä
1dl maidotonta juoksevaa margariinia
1dl maidotonta juoksevaa margariinia
Täyte
5 dl Alpron jogurttia (Greek Style)
2 prk vegaanista tuorejuustoa (påMackan)
2 rkl perunajauhoja
2 tl vaniljasokeria
½-1 dl ruokosokeria
2 rkl sitruunamehua
2 dl marjoja valinnan mukaan
Sekoita murskatut keksit ja margariini ja painele irtovuoan pohjalle.
Laita pohja muutamaksi minuutiksi uuniin ennen täytteen valmistumista.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään tasaiseksi.
Sekoita joukkoon myös marjat.
Kaada täyte vuokaan ja asettele halutessasi pinnalle vielä lisää marjoja tai hedelmiä.
Ostin heräteostoksena persimonin, josta tein keskelle koristeen.
Paista kakkua 200 asteessa n. 15 minuuttia.
Laske lämpötila 150 asteeseen ja jatka paistamista toiset 15 minuuttia.
Jos keskiosa ei ole kunnolla hyytynyt, niin anna paistua vielä viitisen minuuttia.
påmackan ei ole soijasta :D
VastaaPoistaKiitos tarkkaavaisuudesta! Muokkasin reseptiä kehiteltyäni sitä vielä paremmaksi, niin jäi tuo soija kummittelemaan :>
PoistaMinkä kokoiseen irtovuokaan teit kakun?
VastaaPoistaKäyttämäni vuoka on 26cm halkaisijaltaan.
Poista