2.11.2015

Soijacalzone


Taikina

(4 calzonea)

1 pussi kuivahiivaa 
1 tl sokeria
2,5dl lämmintä vettä
5 dl (gluteenittomia) jauhoja 
2 rkl oliiviöljyä 
1 tl suolaa 

Sekoita hiiva ja sokeri lämpimään veteen. 
Lisää joukkoon jauhot, suola ja öljy. Anna kohota lämpimässä puoli tuntia.

Savusoija 

5 dl soijarouhetta

1 tl mustapippuria
1,5 rkl paprikaa
1 rkl valkosipulijauhetta
2 tl (ruusu)suolaa
1 tl sokeria
1 tl chiliä
1 tl cajunmaustetta
1 tl basilikaa

6 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl nestesavua 


Sekoita mausteet soijarouheeseen.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää oliiviöljy ja nestemäinen savu.
Sekoita mukaan maustettu soijarouhe ja anna turvota 10 minuuttia.
Kattilaa ei tarvitse pitää enää liedellä, kun soijarouhe turpoaa.



Paistoin soijarouheen vielä pannulla ja 
lisäsin yhden kuutioidun sipulin, sekä 2 dl paseerattua tomaattia.


Jaa taikina neljään osaan ja kaulitse ohueksi. Lisää täytteet ja taita reunat yhteen. 


Päälle öljyä, juustoa sekä mausteyrttejä, ja uuniin 200 asteeseen noin vartiksi.


   

Sain herrasmiehen illallisseuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti