12.10.2015

Soijastroganoff

Rehellistä kotiruokaa.
Ensimmäisellä kierroksella lisukkeena toimi perunamuusi,
seuraavana päivänä mentiin pastan kera.



1 pussi Soyappétit Soijasuikaleita tai -paloja

2 litraa vettä
1 kasvisliemikuutio / 1 rkl kasvisliemijauhetta
2 sipulia kuutioituna

3 valkosipulin kynttä / valkosipulijauhetta

1 pieni purkki tomaattipyreetä
4 rkl Soyappétit Soijajauhoja
2 suolakurkkua kuutioituna
2 dl soijakermaa
Suolaa, mustapippuria/valkopippuria




Keitä soijasuikaleita kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan.
Valuta soijasuikaleet lävikössä ja ota 3 dl kasvislientä talteen. 

Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää 3 dl kasvislientä, soijasuikaleet, tomaattipyre ja soijajauho. 
Sekoita ja anna hautua 10 minuuttia. 
Lisää loppuvaiheessa suolakurkut, soijakerma ja mausteet, sekoita ja 
anna hautua vielä hetken ajan. 





Edellisen postauksen vegaaniset snickersit loppuivat reilussa päivässä. 
Pitänee tällä viikolla tehdä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti