20.10.2015

Soijaleikkeitä maapähkinäkastikkeella

Mistä tietää onnistuneensa ruoanlaitossa erityisen hyvin?
Siitä, että illallisseuran kommentti on: "Tästä tuli yksi mun lempiruoista!"

Harvoin tekee mieli samaa ruokaa heti seuraavana päivänä uudestaan.
Tässä tapauksessa niin kävi.


8 soijaleikkeitä/soijafileitä
1 kasvisliemikuutio/1 rkl kasvisliemijauhetta

1 rkl soijakastiketta
3 rkl psylliumia/jauhoja
Öljyä


Laita soijaleikkeet isoon kattilaan ja lisää vettä, kunnes leikkeet peittyvät.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio/kasvisliemijauhe, sekä soijakastike ja 
keitä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan. 

Valuta leikkeet ja purista ylimääräinen vesi pois.


Pyörittele soijaleikkeitä psylliumissa/jauhoissa ja 
paista öljyssä molemmin puolin, kunnes ovat kullanruskeita.

Maapähkinäkastike:

3 rkl maapähkinävoita
1 dl kookoskermaa 
1 rkl red curry paste
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sitruunamehua
1 tl fariinisokeria
1 tl inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
2 rkl vettä



Blendaa kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi monitoimikoneessa.

Lisukkeena toimi risottoriisi paistetulla sipulilla ja se sopikin tähän annokseen täydellisesti.




Päälle vegaanista parmesania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti