3 dl soijasuikaleita
2 dl riisiä
4
valkosipulin kynttä
1
sipuli
Sieniä
Kastike
3 rkl soijakastiketta
1 rkl
maapähkinävoita
2 rkl ruokosokeria
2
valkosipulin kynttä
1 tl chilijauhetta
Laita kattilaan soijasuikaleet, mausteita (suola, mustapippuri, kasvisliemijauhe) ja
vettä, kunnes suikaleet ovat kunnolla peittyneet.
Keitä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan.
Valuta suikaleet lävikössä ja purista ylimääräinen neste pois.
Valmista
kastike sekoittamalla ainekset keskenään ja
lisää keitetyt soijasuikaleet
marinoitumaan kastikkeeseen 10 minuutiksi.
Keitä odotellessasi riisi.
Nostele soijasuikaleet pannulle ja paista muutaman minuutin ajan.
Lisää pannulle riisi, kastike, sekä pilkotut valkosipulit, sipuli ja sienet.
Hauduta viitisen minuuttia sekoittaen välillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti