22.1.2016

Enchilada

Enchiladakastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl jauhoja
1 pss enchilada-maustesekoitusta
1 tölkki tomaattimurskaa
1 dl kasvislientä

Juustokastike
100g vegaanista juustoa
1 dl oluthiivahiutaleita
2 dl kaurafraichea

Täyte
2 dl keitettyä soijarouhetta
1 punasipuli, valkosipulia
1 paprika
1/2 kesäkurpitsa
1 prk mustapapuja
reilu desi maissia
Ruususuolaa, mustapippuria

1 pkt tortilloja

Laita pieneen kattilaan öljyä ja sekoita joukkoon 2 rkl jauhoja.
Lisää enchilada-maustesekoitus, tomaattimurska ja kasvisliemi.
Hauduta kymmenisen minuuttia, kunnes kastike on suurustunut.


Kiehauta toisessa kattilassa raastettu vegaaninen juusto ja kaurafraiche.
Sekoita oluthiivahiutaleet kastikkeeseen vasta kun juusto on sulanut.

Hauduta sipuleita isolla pannulla viitisen minuuttia. 
Lisää kuutioitu paprika ja kesäkurpitsa. 
Jatka hauduttamista vielä toiset viisi minuuttia. 
Lisää mustapavut, soijarouhe ja maissit, mausta.

Lämmitä uuni 175 asteeseen. 
Levitä iso kauhallinen enchiladakastiketta vuoan pohjalle. 
Sivele tortillat kastikkeella ja lisää kauhallinen täytettä.
Kääri tortillat tiukalle rullalle ja lado ne vuokaan vierekkäin.
Kaada loppu enchilladakastike tortilloiden päälle,
lisää lopuksi juustokastike, 
ja anna valmistua uunissa 15-20 minuuttia.


Koristele annokset chilillä ja avokadolla.

Jos haluat tehdä maustesekoituksen itse, sekoita keskenään n. teelusikallinen jokaista:
Chili, sipulijauhe, suola, valkosipulijauhe, mustapippuri, juustokumina, 
oregano (½ tl), korianteri (½ tl)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti