Olen aiemmin käyttänyt mustapapuja vain suolaisessa leivonnassa,
mutta nehän toimivat täydellisesti myös jälkiruokana!
450g mustapapuja
2 kpl kananmunankorviketta (esim. No Egg)
3 rkl kookosöljyä
90 g cacao kaakaojauhetta
100 g ruokosokeria
1,5 tl leivinjauhetta
Ripaus ruususuolaa
1 tl vaniljaa
1 rkl vettä
Lämmitä uuni 150 asteeseen.
Valuta ja huuhtele mustapavut kunnolla.
Sekoita kaikki ainekset blenderillä
tai sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina muffinivuokiin (n. 10 kpl) ja lisää halutessasi pähkinöitä koristeeksi.
Paista 25 minuuttia.
Koristele annos muscovadosiirapilla, jonka maussa on vivahde lakritsia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti